در خارج فضای فیلم و تلویزیون، انیمیشن یا همان پویانمایی در حال تبدیل شدن به تکنیک مورد علاقه کسب و کارها در فضای مجازی و دیجیتال است. به طور مثال انیمیشن وبسایت ها، اپلیکیشن های موبایل و حتی کمپین های دیجیتال مارکتینگ را که به همان اندازه باعث و عامل سرگرمی است به همان مقدار با مزایای خود بازدید آن را افزایش می دهد.
موشن گرافیک (به معنی عناصر متحرک مانند تایپوگرافی، آیکون ها، تصاویر و غیره) با هدف توضیح مفاهیم با استفاده از حرکت، مانند اشیاء متحرک در وبسایت ها، طراحی شده است. اگرچه به اندازه ویدیوهای متحرک روی داستان سرایی متمرکز نیست، ولی موشن گرافیک هنوز بسیاری از مزایای انیمیشن را در خود جای داده است، اما به روشی متفاوت!
قرار دادن موشن گرافیک در نقاط مناسب در یک وب سایت در واقع می تواند عملکرد سایت شما را بهتر کند، بدون درنظر گرفتن بخش ثانویه آن : آموزش به بازدیدکننده ها برای نحوه استفاده سریع از سایت شما. همچنین اگر اطلاعات زیادی در مورد انیمیشن و موشن گرافیک ندارید میتوانید به بلاگ سایت مراجعه کنید و پویانمایی چیست را بخوانید.
Design by Teaseraphic
اگه شما به تازگی یک ویژگی جدید به سایت خود اضافه کرده اید، اما تجزیه و تحلیل های مختلف نشان می دهد که هیچ کس روی آن کلیک نمی کند. پس شاید مشکل آن این باشد که بازدیدکنندگان آن ویژگی را نمیبینند. کاربران معمولی آنقدر به ظاهر سایت شما عادت کردهاند، که ممکن است این ویژگی جدید مورد توجه آنها قرار نگیرد. برطرف کردن سریع مشکل : انیمیشن مختصری را به آن ویژگی جدید اضافه کنید، هرچند ساده مثل ایکن همبرگری منو سایت یا ایکن اعلانات به همراه انیمیشن.
استفاده از انیمیشن های این چنینی می تواند تاثیر زیادی بر UX سایت شما داشته باشد. میتوانید ایکن های متحرک زیادی را به گزینه مورد علاقه های صفحه اضافه کنید تا مطمئن شوید کاربران در صورت نیاز آنها را میبینند. یا میتوانید از انیمیشن برای تأیید یک عمل استفاده کنید (به عنوان مثال، دکمهای که با کلیک کردن حرکت میکند). گرافیک های متحرک حتی می توانند کمی سرگرم کننده باشند، مانند تغییر شکل ایکن یا آن طرح گرافیکی که وقتی کاربران روی آن ها حرکت می کنند.
یکی از بهترین مزایای موشن گرافیک، برقراری ارتباط با کاربران است، به ویژه با کنترل های حرکتی بطور مثال در تلفن های همراه. انیمیشن صفحهای که به چپ یا راست کشیده میشود، که باعث می شود توهم تعامل را تقویت کند. و به نظر برسد که شما در واقع چیزی را جابجا می کنید. تصور کنید زمانی که سوایپ میکنید، صفحه فقط چشمک میزند و نمایه جدیدی بارگیری میشود.
راه های زیادی برای استفاده از انیمیشن برای کسب و کار وجود دارد، اما در زیر به برخی از نمونه های رایج نگاهی می اندازیم:
Design by SB.D
ویدیو های معرفی : یکی از محبوب ترین کاربردهای انیمیشن در تجارت مدرن، ویدیوهای معرفی برند است که بصورت متحرک و در سبک های مختلف می باشد، بطور مثال ویدیو های آموزشی کسل کننده را به طریقی جان بخشی و سرحال می کند. کسب و کارها می توانند نکات ظریف خدمات خود را بدون اینکه کاربر خسته شود از این طریق توضیح دهند. تنها نقطه ضعف این سبک این است که دیگر این روند به قدری محبوب شده است که کسب و کارها برای برجسته و دیده شدن باید سبک های انیمیشنی منحصر به فردتری را انتخاب کنند تا به نتیجه مطلوب برسند.
صفحات بارگزاری سایت : هیچ کس دوست ندارد به یک صفحه خالی خیره شود. بارگذاری انیمیشن های صفحه نه تنها آسیب زمان بارگذاری و خطر ترک کاربر شما از سایت را کاهش می دهد، بلکه فرصتی برای نشان دادن شخصیت برند شما یا خنده کاربر شما را فراهم می کند. گاهی اوقات مردم یک انیمیشن بارگذاری را بیشتر از سایت واقعی به یاد می آورند!
انیمیشن های کامپیوتری و موبایلی : اگر از کاربران قدیمی ویندوز باشید می دانید که وقتی پنجره های جدید بدون هیچ افکتی باز می شود چقدر ناخوشایند است. افکت های نظیر swipes, wipes, gradient fades, shrinking و غیره با چشم انسان بازی میکنند تا تغییرات بصری و جادوی انیمیشن را به برنامه اضافه کنند. حتی تغییرات جزئی بصری مانند منوهای کشویی در ویندوز نیز از کمی انیمیشن بهره می برند.
طراحی گرافیک : UX مزایای زیادی دارد. اگر بطور مثال با طراحی رابط کاربری اپلیکیشن خود مشکل دارید، افزودن چند انیمیشن متحرک می تواند شکاف های UX شما را پر کند. افزودن یک افکت متحرک به یک فراخوان میتواند باعث بهبود آن شود.
ویدیوهای شبکه اجتماعی : قلب انیمیشن سرگرم کردن و گفتن یک داستان است، بنابراین گاهی اوقات باید انیمیشن ها را فقط به خاطر خودشان بسازید. ایجاد یک ویدیوی انیمیشنی برای شبکه های اجتماعی میتواند به برندهای کوچک کمک کند تا مورد توجه قرار گیرند و به برندهای بزرگ کمک کند در فیدهای دنبالکنندگان خود برجسته تر شوند.
تبلیغات : تبلیغات نیز از پایه های اصلی انیمیشن است. مخصوصاً تبلیغات بنری متحرک که برای مقابله با کوری بنرها به همان اندازه مغناطیس نیاز دارند. با انتخاب سبک مناسب انیمیشن، مطمئناً به یک برند بزرگ تبدیل خواهید شد، برای مطمئن شدن می توانید در گوگل Launchpeer را جستجو کنید که از این روش با تبلیغات انیمیشنی، خود را در اینستاگرام ثابت کرده است.
Design by Maryia Dziadziulia
لوگو موشن : در حالی که تبلیغات حکم می کند «هرگز لوگوی خود را تغییر ندهید»، کارشناسان برندسازی امروزی می گویند انیمیشن از این قاعده مستثنی است. ریسپانسیو و لوگو موشن آرمهایی که بسته به نحوه و مکان استفاده تغییر میکنند، موثرتر از لوگوهای ثابت، ثابت شدهاند!
—