با وجود اینکه برای بسیاری از مردم اولین چیزی که به ذهنشان خطور می‌کند فیلم‌های تلویزیونی و انیمیشن (پویانمایی) برای کودکان است، اما کاربردهای بسیار دیگری نیز دارد. یکی از مواردی که به سرعت در حال افزایش است، استفاده از انیمیشن در ویدیوهای بازاریابی و تبلیغات است. امروزه، دیدن شخصیت های متحرک در تبلیغات تلویزیونی، تبلیغات آنلاین و ویدیوهای توضیحی رایج است. دلیل این افزایش ناگهانی محبوبیت ساده است انیمیشن انعطاف پذیری و تطبیق پذیری را ارائه می دهد که فیلم استاندارد به سادگی نمی تواند آن را تقلید کند، حداقل نه بدون کمک تصاویر تولید شده توسط رایانه.

عناصر متحرک را می‌توان به ویدیوها اضافه کرد که ترکیبی جالب از جلوه‌های بصری ایجاد می‌کند، اما یک صحنه کاملاً متحرک نیز می‌تواند برای ارائه خطوط داستانی و موقعیت‌هایی که تمام منطق و قوانین فیزیک را به چالش می‌کشند، با هزینه نسبتاً کم استفاده شود. به طور خلاصه، انیمیشن به معنای آزادی خلاق است. انیماتورها می توانند هر چیزی را که می خواهند به هر شکلی که دوست دارند به نمایش بگذارند. تا زمانی که آنها به خلاقیت و تخیل خود تکیه کنند، در دنیای انیمیشن، هیچ داستانی برای گفتن و مهمتر از آن ترسیم یا تصویرسازی غیرممکن است.

اما همه این صحبت ها در مورد انیمیشن می تواند کمی گمراه کننده باشد. به هر حال، اگرچه ما همه ویدیوهای متحرک را به عنوان یک دسته مختصر در نظر می‌گیریم، اما در واقع کاملاً متنوع است و می‌توان آن را بر اساس تکنیک‌های انیمیشن مورد استفاده برای ایجاد انیمیشن مورد نظر به زیر گروه‌هایی تقسیم کرد. انواع مختلف انیمیشن می توانند جلوه های کاملا متفاوتی ایجاد کنند و بر نحوه درک مخاطب از شما تأثیر بگذارند. اما چند نوع انیمیشن وجود دارد؟ تفاوت بین آنها چیست و کدام یک محبوب تر است؟ در مقاله زیر به این سوالات پاسخ خواهیم داد.

انواع مختلف انیمیشن (پویانمایی) چیست ؟
انیمیشن (پویانمایی) چیست و چه کاربردهایی در ویدئوهای بازاریابی دارد؟

ساده ترین تعریف انیمیشن این است که بگوییم این هنر حرکت دادن تصاویر ثابت است. در حالی که امروزه به نظر می‌رسد فیلم‌های انیمیشن در همه جا وجود دارند از تبلیغات تلویزیونی گرفته تا محتوای رسانه‌های اجتماعی و نمایش فیلم‌های بزرگ در سینماها مفهوم تقلید حرکت در نقاشی‌ها مدت‌ها قبل از توسعه سینماتوگرافی است. در دوران ماقبل تاریخ، اجداد ما تکنیک های مختلفی را امتحان کردند تا دنیای اطراف خود را به رساترین و پویاترین شکل ممکن به نقاشی منتقل کنند. البته، این تلاش‌های قدیمی شباهت کمی به فناوری‌هایی که امروزه در اختیار داریم، دارند.

تکنیک‌های پویانمایی مدرن معمولاً برای ایجاد سکانس‌های متحرک واقع‌گرایانه به رایانه‌ها تکیه می‌کنند و اطمینان حاصل می‌کنند که هر فریم به‌طور یکپارچه در فریم بعدی جریان می‌یابد، بنابراین با موفقیت توهم حرکتی را ایجاد می‌کند که در جلب چشمان مخاطبان در سراسر جهان بسیار مؤثر است.

پویانمایی به‌طور محکمی جایگاه خود را در فرهنگ انبوه تثبیت کرده است و به نظر می‌رسد که محبوبیت آن با گذشت هر دهه بیشتر می‌شود. فیلم‌های انیمیشن دیگر فقط برای کودکان هدف قرار نمی‌گیرند. بسیاری از آنها اکنون با در نظر گرفتن مخاطبان مسن تر ایجاد می شوند. پس نباید جای تعجب داشت که پتانسیل انیمیشن در دنیای بازاریابی نیز شناخته شد.

تبلیغات به معنای دستیابی به مشتریان بالقوه و یافتن موثرترین راه برای تعامل با آنها و علاقه مندی آنها به پیشنهاد شما است. و چه راهی برای انجام این کار بهتر از استفاده از روشی است که به نظر می رسد بسیار مورد علاقه جهانی است. از همان تکنیک‌های انیمیشنی که توسط استودیوهای بزرگ فیلم برای ساخت فیلم‌های بلند باکس آفیس استفاده می‌شود، می‌توان در ویدیوهای بازاریابی برای جلب توجه و تخیل مخاطبان هدف و افزایش آگاهی از برند شما استفاده کرد. اما برای دستیابی به بهترین نتایج ممکن، باید سبک انیمیشنی را پیدا کنید که با آنها طنین انداز شده و با تصویر شما سازگار باشد.

انواع انیمیشن
انیمیشن سنتی

انیمیشن سنتی سبک رایج انیمیشن در بیشتر قرن بیستم بود. این تصاویر متحرک را از فریم‌هایی که با دست طراحی شده‌اند، ایجاد می‌کند، که هر کدام مرحله‌ای از حرکت را به تصویر می‌کشند. هرچه تفاوت بین فریم های متوالی کمتر باشد، سکانس متحرک با آنها روان تر است. اگر می‌خواهید انیمیشن‌های سنتی را به تصویر بکشید، به کارتون‌های کلاسیک و فیلم‌های بلند انیمیشنی با شخصیت‌های نمادینشان مانند میکی موس یا سفید برفی فکر نکنید.

اگرچه بدون شک این تکنیک پویانمایی زمان‌بر است، اما می‌تواند زمان‌بر و کار فشرده باشد. و در عصر تلاش برای نتایج سریع، هنر ترسیم انیمیشن فریم به فریم در مواجهه با تصاویر کارآمدتر کامپیوتری (CGI) که بر دنیای انیمیشن امروزی حاکم است، به سرعت یک قدم به عقب برداشته است.

روتوسکوپی

انیمیشن روتوسکوپی تقریباً به قدمت انیمیشن های دو بعدی ترسیم شده سنتی است، اما معرفی آن کل فرآیند ساخت انیمیشن را متحول کرد. این تکنیک انیمیشن کار انیماتورها را برای ثبت حرکات طبیعی در نقاشی‌هایشان ساده می‌کرد، زیرا آنها دیگر مجبور نبودند هر فریم را از ابتدا ترسیم کنند، بلکه می‌توانستند خطوط کلی اشیاء و شخصیت‌ها را روی فریم‌ها از فیلم‌های ویدئویی ردیابی کنند تا آنها را به شکل ظاهری تبدیل کنند.

انیمیشن کامپیوتری

یکی دیگر از تغییرات بزرگ برای انیمیشن با معرفی انیمیشن کامپیوتری رخ داد. کامپیوترها به انیماتورها این امکان را می دهند که با استفاده از نرم افزارهای تخصصی انیمیشن ها را به طور موثر ایجاد کنند. در نتیجه، به لطف توسعه فناوری، تولید ویدیوهای متحرک اکنون سریعتر و آسانتر از قبل شده است. این نوع انیمیشن از تکنیک‌ها و ابزارهای مختلفی استفاده می‌کند و دائماً در حال تکامل است تا انیمیشن‌های جذاب‌تری از نظر بصری ارائه دهد و سکانس‌های متحرکی ایجاد کند که حرکات و الگوهای واقعی را به خوبی تقلید کند.

انیمیشن دو بعدی “استاپ موشن”

اگرچه ما اغلب انیمیشن را با طراحی مرتبط می‌دانیم، اما می‌توان آن را با استفاده از تکنیک‌ها و اشیاء دیگر نیز ساخت. تکنیک انیمیشن استاپ موشن همچنین می تواند از تصاویر و عکس های اشیاء واقعی در مراحل مختلف حرکت استفاده کند. جسم عکاسی شده باید با دقت در موقعیت صحیح دستکاری شود، از آن عکس گرفته شود و تنها پس از آن کمی به مرحله حرکت بعدی منتقل شود. نام این تکنیک از اینجاست.

از آنجایی که انیماتورها مجبورند برای هر دنباله حرکت چندین تصویر، طراحی یا عکس ایجاد کنند، فرآیند ایجاد انیمیشن استاپ موشن نسبتاً زمان بر است، به خصوص اگر به دنبال انیمیشن هایی با جزئیات زیاد هستید. هر چند نمی توان انکار کرد که نتیجه می تواند واقعاً منحصر به فرد و بی نظیر باشد.

انیمیشن دوبعدی

انیمیشن دوبعدی کامپیوتری از نظر زیبایی شناسی شبیه به انیمیشن های سنتی طراحی شده با دست است، اما روند ایجاد آن بسیار متفاوت است. بزرگترین تفاوت این است که چگونه توهم حرکت اجسام متحرک ایجاد می شود. در قدیم، تنها گزینه این بود که تک تک فازهای هر حرکت خاص را با دست ترسیم کنید و هر چه می خواستید انیمیشن شما دقیق تر و روان تر باشد، فریم های بیشتری با تفاوت های ظریف تر مورد نیاز بود.

اکنون، کل فرآیند را می توان با استفاده از نرم افزار انیمیشن تسریع کرد، که می تواند به پر کردن شکاف بین مراحل حرکت و کمک به انیماتورها در کارشان کمک کند. استفاده از این روش به جای ترسیم پر زحمت هر فریم، باعث صرفه جویی در زمان تصویرگران و انیماتورها می شود و آنها را قادر می سازد تا روی پروژه های بیشتری کار کنند یا انیمیشن های مفصل تری را در زمان کوتاه تری ایجاد کنند.

انیمیشن سه بعدی

در انیمیشن های کامپیوتری، کاراکترها و اشیاء اطراف به اصطلاح اسکلت های دیجیتالی ساخته می شوند که به آنها ظاهر سه بعدی می دهد. هنگامی که یک عنصر متحرک ایجاد می شود، انیماتورها می توانند آزادانه حرکات و اعمال خود را با استفاده از نرم افزار کامپیوتر کنترل کنند. فیلم های متحرک تولید شده با تکنیک های سه بعدی با تصویر بسیار واقعی حرکت مشخص می شود. این نوع انیمیشن در بسیاری از فیلم‌های انیمیشن محبوب و برنامه‌های تلویزیونی استفاده می‌شود و انیماتورها دائماً در تلاش هستند تا ظاهری واقعی‌تر به آثار خود بدهند.

اگر می خواهید یک ویدیوی متحرک تبدیل شود، به چیزی نیاز دارید که بینندگان را جذاب کند و به یاد ماندنی باشد. برای رسیدن به این هدف، به پیامی قانع کننده همراه با انیمیشن با کیفیت بالا و جلوه های بصری زیبا نیاز دارید. در استودیو تیزرآفیک، ما می‌توانیم تخصص و دانش صنعت خود را به شما ارائه دهیم تا به شما کمک کنیم از طریق انیمیشن‌هایی که با دقت طراحی شده و با توجه به نیازهای فردی شما تولید می‌شوند، به مخاطبان هدف خود برسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

keyboard_arrow_up